Truckrun Boxmeer

Aanmelden

Aanmelden voor de Truckrun 2024 is nog niet mogelijk. 

LET OP: HET IS HELAAS TOT NADER BERICHT NIET MOGELIJK OM CLIENTEN IN TE SCHRIJVEN WAARBIJ BEGELEIDING NODIG IS TIJDENS DE RIT! Kijk hier voor meer uitleg.

Aanmelden voor de Truckrun kan heel makkelijk online. Op deze manier beschikken wij meteen over alle benodigde gegevens. U ontvangt dan meteen een bevestiging per mail van uw aanmelding.  Bewaar deze in uw mailbox. Indien u deze niet ontvangen heeft, kijk dan eerst even in uw ongewenste email (met name bij hotmail horen we problemen) en neem anders direct contact met ons op, want dan is de aanmelding wellicht NIET geregistreerd! Let op: U dient akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden om een aanmelding te kunnen versturen!
Vragen over de aanmeldprocedure/bestaande aanmeldingen? Gebruik het contactformulier en kies het juiste onderwerp (chauffeurs/cliënten). Reguliere aanmeldingen via het contactformulier worden niet in behandeling genomen!

Wilt u als chauffeur een vaste bijrijder/client in de wagen, geef dit dan direct aan op het inschrijfformulier en niet pas op de dag zelf! Met vaste bijrijder wordt een cliënt/deelnemer bedoeld die zich zal opgeven/heeft opgegeven om mee te rijden met de Truckrun en graag bij u in de auto zou willen, dus geen "eigen" passagiers zoals kinderen, partner etc.