Truckrun Boxmeer

Truckrun 2023

Op Zondag 17 september 2023 staat de 34e editie van de Truckrun Boxmeer gepland.

!!!BELANGRIJK NIEUWS: Tot nader bericht geen begeleiding/extra bijrijders mogelijk!!!
Omdat tot op heden nog niet precies duidelijk is wie verantwoordelijk is als bijvoorbeeld een begeleider die op het bed zit tijdens de rit iets overkomt moeten wij enkele maatregelen nemen.
We vragen aan de bijrijders om alleen als het “strikt noodzakelijk tijdens de rit” een begeleider mee te nemen.
Aan transportbedrijven vragen wij zoveel mogelijk trucks in te zetten met minimaal 3 zitplaatsen, denk aan bijvoorbeeld vuilniswagens en verhuiswagens, maar ook zouden wij ook blij zijn met deelname van brandweerwagens zodat we meer mensen op een veilige en verantwoorde manier kunnen laten deelnemen.
Het  is strikt verboden dat personen op het bed gaan zitten zonder een goedgekeurde gordel en een verzekering daarvoor. We zullen daar als stichting nauwkeurig op toezien. Verder zullen wij een poging doen om een speciale bus inzetten waar eventueel bijrijders en hun begeleiding mee kunnen rijden. Echter kunnen we op dit moment hier nog geen toezeggingen op doen.


 Mocht de regel/wetgeving veranderen, dan wordt hierdoor de organisatie over gecommuniceerd en bieden wij als nog de mogelijkheid voor deelname in een vrachtwagen. Maar dit is; ALLEEN ALS DE REGEL/WETGEVING WORDT AANGEPAST.

De Truckrun Boxmeer is al jaren een begrip in de regio. Iedere derde zondag van september bezorgen ruim 200 chauffeurs (met een maximum van 250) mensen met een beperking een bijzondere dag, door hen mee te laten rijden in de vrachtwagen en een rit te maken door het Land van Cuijk.Op deze dag nodigen wij iedereen uit om een kijkje te komen nemen op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer vanaf 10:00 uur. Er is muziek, eten en drinken. Daarnaast is het voor de deelnemers ook leuk indien er toeschouwers langs de route staan. Om 13:00 wordt normaliter gestart vanuit Boxmeer in de Sint Anthonis, Ledeacker, Wanroij, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en zo weer terug naar Boxmeer. Bekijk de Route pagina voor de actuele route.

Bekijk hier op onze site de foto's, informatie over de organisatie en geschiedenis van de Truckrun (Over Ons), de route (Het Konvooi) en sponsoren.
Ook zijn er prachtige video's van de Truckrun die u kunt bekijken op ons youtube kanaal.