Truckrun Boxmeer

Truckrun 2022

De Truckrun Boxmeer is al jaren een begrip in de regio. Iedere derde zondag van september bezorgen ruim 200 chauffeurs (met een maximum van 250) mensen met een beperking een bijzondere dag, door hen mee te laten rijden in de vrachtwagen en een rit te maken door het Land van Cuijk.
Helaas zorgde COVID-19 er in 2020 voor dat de Truckrun werd afgelast. Dit is in al die jaren nog nooit gebeurd, maar in 2021 hebben we toch weer kunnen rijden. Dit jaar staat op Zondag 18 september 2022 de 33e editie van de Truckrun Boxmeer gepland.

Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op industrieterrein Saxe Gotha in Boxmeer vanaf 10:00 uur. Er is muziek, eten en drinken. Daarnaast is het voor de deelnemers ook leuk indien er
toeschouwers langs de route staan. Om 13:00 wordt normaliter gestart vanuit Boxmeer in de Sint Anthonis, Ledeacker, Wanroij, Mill, Beers, Cuijk, Oeffelt en zo weer terug naar Boxmeer. Bekijk de Route pagina voor de actuele route.

Bekijk op onze site de foto's, informatie over de organisatie en geschiedenis van de Truckrun (Over Ons), de route (Het Konvooi) en sponsoren.
Er zijn prachtige video's van de Truckrun die u hier kunt bekijken of op ons youtube kanaal.